Følg Fagbokforlaget

Ny bok: Førstehjelp i lærerutdanningen

Pressemelding   •   jun 09, 2020 10:44 CEST

Kunnskap om førstehjelp gir trygghet i lærerrollen.

Denne lille boka kan gjøre en stor forskjell. Den skal bidra til at alle som tar lærerutdanning, som jobber i skolen, og som har ansvar for barn i Norge, skal kunne livreddende førstehjelp. Boken er i salg nå!

Tidskritiske situasjoner opptrer oftest utenfor sykehus og krever raske og umiddelbare tiltak for å redde liv og for å redusere fare for varige skader og funksjonstap. Trygghet og kunnskap er derfor helt nødvendig. 

Forfatterne, Marit Røed Halvorsen (sykepleier med mastergrad i klinisk sykepleievitenskap med fordypning i akutt kritisk syke pasienter) og Are Helseth (spesialist i generell kirurgi og medisinsk sjef i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) har skrevet en praktisk og tydelig bok som inneholder en fastlagt handlingsplan for livreddende hjelp. Lærer du og øver på den, kan du redde liv.

Boka inneholder også et kapittel for undervisning av førstehjelp til elever på 1-10 trinn. Det kunnskapsbaserte undervisningsopplegget skal sikre at elever i grunnskolen får trygghet i å utføre enkle, men livreddende tiltak når en person rammes av sykdom eller skade. 

Kontaktinformasjon til bokas forfattere:

Marit Røed Halvorsen: marit.roed.halvorsen@lhl.no
Are Helseth: Are.Helseth@lhl.no

For presseeksemplar eller annet materiell, kontakt undertegnede.

Info:
ISBN: 9788245033069
Utgitt: 2020
Sider: 111

Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.