Gå videre til innhold
Hva skal man studere? Erfarne veiledere gir råd

Nyhet -

Hva skal man studere? Erfarne veiledere gir råd

Søknadsfristen for å søke høyere utdanning er 15. april. Mange synes det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal søke på, for hvilke studier finnes? Og hva bør man legge vekt på når man velger? Hvor finner man informasjon? Hva kan man jobbe med? Hva er det egentlig man vil?

Spørsmålene er mange, men Elisabeth Josefine Lackner og Hedvig Lie Nygaard hjelper med å finne svar. I boken Studievalg gir de oversikt over hvilke muligheter som finnes, slik at leserne kan få et solid grunnlag for å ta et godt studievalg.

De to erfarne veilederne og forfatterne stiller gjerne opp for intervju og kommentarer om temaet.

Elisabeth Josefine Lackner har studert ved Universitetet i Oslo og Humboldt-Universität zu Berlin og har en mastergrad i utdanningsvitenskap. Hun har jobbet i Association of Norwegian Students Abroad (ANSA) som konsulent og er i dag avdelingsleder i Seksjon for kommunikasjon og studentinformasjon ved UiO.

Hedvig Lie Nygaard har studert ved universitetene i Oslo og Bergen og har hovedfag i psykologi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Hun har lang erfaring med veiledning i utdanningsvalg, spesielt rettet mot ungdom med minoritetsbakgrunn og voksne innvandrere. Hun er i dag rådgiver og ansvarlig for Mangfold i Fokus i Akademia (MiFA) ved UiO.

Les forlagets intervju med forfatterne her.

Kontaktinformasjon:
Elisabeth Lackner elisabeth.lackner@gmail.com, 97734619
Hedvig Lie Nygaard h.l.nygaard@admin.uio.no, 92408190

Related links

Emner

Kontakter

Ingrid Krøvel-Velle

Ingrid Krøvel-Velle

Pressekontakt Markedskonsulent og pressekontakt Juss. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97554811

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge