Følg Fagbokforlaget

Lansering av ny bok: «Trondheim 1968»

Pressemelding   •   nov 06, 2018 09:00 CET

Nå lanseres den ellevte bok i serien om livet i Trondheim for 50 år siden, og vi er kommet til året 1968. I denne bokserien presenteres store og små hendelser i byen i tekst og bilder. I tillegg inneholder hver bok en rekke intervjuer med personer som gjorde seg gjeldende den gangen, og som formidler 50 år gamle minner. 

Gjennom tekst og bilder forteller forfatterne Sølvi Sand, Ivar Mølsknes og Kai Biermann om hvordan dette året forløp i Trondheim. Ute i Europa preget ungdomsopptøyene storbyene, og selv om det var noe fredeligere i Trondheim, var det også her et begynnende opprør mot det etablerte.

Vi ønsker hjertelig velkommen til lansering av «Trondheim 1968». Møt forfatterne og bli med på en hyggelig mimretur tilbake til Trondheim for 50 år siden.

Sted: Hornemannsgården, Kongens gate 7, Trondheim
Tid: Fredag 9. november, klokken 12.00-13.30

Kontakt undertegnede for anmeldereksemplar, kontakt med forfatterne eller mer informasjon.

Les om lanseringen her.
Les om boken her.

Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no