Gå videre til innhold
Ny bok: Ledelse av og i barnehagen
Ny bok: Ledelse av og i barnehagen

Pressemelding -

Ledelse av og i barnehagen

Ledelse av og i barnehagen omfatter undertemaer som etisk ledelse, pedagogisk ledelse, delt lederskap, selvledelse, medarbeiderledelse og endringsledelse. Forfatteren belyser temaene fra ulike teoretiske innfallsvinkler med et relasjonelt perspektiv, og med ledelse som mellommenneskelig samhandlingsprosess som den bærende ideen. I samhandlingsprosessen bidrar flere av aktørene i barnehagen til ledelse i organisasjonen, ikke kun de formelle lederne.

Boka bidrar med kunnskap og innsikt som vil hjelpe ledere i barnehagen til å sette ord på egne erfaringer, og til å reflektere over egen praksis. Den gir også et viktig bidrag til arbeidet med å utvikle barnehagen som organisasjon.

Boka henvender seg til studenter, forskere, barnehagelærere og andre som er opptatt av kvalitet i en institusjon som får stadig større betydning for barn, foreldre, lokalsamfunn og storsamfunnet. Ledelse av og i barnehagen er en samlende framstilling av et tema som berører og engasjerer mange som er opptatt av dagens og fremtidens barnehage.

Carl Cato Wadel er førsteamanuensis ved Institutt for barnehagelærerutdanning ved Universitetet i Stavanger.

Bokinformasjon: ISBN: 9788245041743. Sider: 321. Pris: 549,- Utgitt: 2022. Utgave: 1.

Presseeksemplar: Kontakt undertegnede.

Related links

Emner

Kategorier


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kontakter

Ingrid Krøvel-Velle

Ingrid Krøvel-Velle

Pressekontakt Markedskonsulent og pressekontakt Juss. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97554811
Mona Bruvik

Mona Bruvik

Pressekontakt Markedskonsulent Humaniora og samfunnsfag 99589615
Jens Helleland Ådnanes

Jens Helleland Ådnanes

Pressekontakt Markedskonsulent Sykepleie og psykologi 90745151

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge