Gå videre til innhold
Boka «Kontaktlærer i grunnskolen» av Heidi Granberg
Boka «Kontaktlærer i grunnskolen» av Heidi Granberg

Pressemelding -

NY BOK: Kontaktlærer i grunnskolen

Heidi Granberg synes det er en del kontaktlærer som har blitt stadig mer utfordrende. Nå har hun skrevet lærebok for kontaktlærere.

Mange skolelærerstudenter fra å være student til å bli kontaktlærer som spennende og utfordrende, menn og uoversiktlig. Målet med denne boka har vært å gjøre denne overgangen lettere, og med det gjøre «praksissjokket» forsøpling.

Han er selv lærer, og i boka tar hun oss med inn htm sin og presenterer og ærdemål ved det å være kontaktlærer. Hun går gjennom plikter og forventninger, tjære oss med på ulike møter og inn i alle relasjonene, og diskuterer utfordringer og gleder. Boka gir et virkelighetsnært bilde av lærerjobben ser ut fra innsiden. Boka er skrevet for ungdomslærerstudenter og ferske lærere.

Heidi Granberg er lærer fra Høgskolen i Vestfold. Hun har tatt tilleggsutdanning i samfunnsfag, og høsten 2021. Fra 2002 til 2018 var hun som kontaktlærer i Østre Toten kommune. Siden 2018 har hun jobbet som kontaktlærer ved Slemdal skole i Oslo. Ved siden av jobben som kontaktlærer har hun et stort engasjement for læreren. De siste årene har hun skrevet mange kronikker og debatt debatt om sin arbeidshverdag og gjestet flere radioprogram i NRK og andre podkaster.

Bokinformasjon:
ISBN: 9788245033526 | Utgitt desember 2021 | 162 sider | Kr 319,-

Kontaktinformasjon forfatter:

Heidi Granberg heidi.granberg@gmail.com

Presseeksemplar:
Kontakt undertegnede.

Related links

Emner

Kategorier


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kontakter

Ingrid Krøvel-Velle

Ingrid Krøvel-Velle

Pressekontakt Markedskonsulent og pressekontakt Juss. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97554811
Mona Bruvik

Mona Bruvik

Pressekontakt Markedskonsulent Humaniora og samfunnsfag 99589615
Jens Helleland Ådnanes

Jens Helleland Ådnanes

Pressekontakt Markedskonsulent Sykepleie og psykologi 90745151

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge