Gå videre til innhold
Boken «Reisene som endret våre matvaner» av Wenche Frølich
Boken «Reisene som endret våre matvaner» av Wenche Frølich

Pressemelding -

Ny bok om reisene som endret våre matvaner

Hvor ofte lurer du på hvor de ulike matvarene du legger i handlekurven din, kommer fra? En stor del av de matvarene vi spiser, har sin opprinnelse et helt annet sted i verden. Men hvordan har de funnet veien til oss, og hvilken spennende reise har de gjort? I boken Reisene som endret våre matvaner tar Wenche Frølich oss med på flere av disse reisene.

Både vikinger og korsfarere har bidratt til import av mat til vårt land. Men de aller fleste av de matvarene som havner på våre tallerkener, har nok hatt en betydelig lengre, mer utfordrende og kompleks reise, og det er nettopp denne reisen boken inviterer deg med på.


Boken er krydret med anekdoter og fargerike historier. Den kulinariske opplevelsen er ivaretatt gjennom utvalgte oppskrifter som setter hver enkelt råvare i sentrum.

Wenche Frølich er professor i mat- og ernæringsvitenskap. Hun er utdannet biokjemiker fra Universitetet i Oslo og innen matvarekjemi fra Lunds universitet i Sverige. Hun har skrevet flere bøker om mat og helse, spesielt om korn, mel og brød.

Kontaktinformasjon og presseeksemplar:

Kontakt undertegnede for å få tilsendt presseeksemplar eller kontkatinformasjon til forfatteren.

Bokinformasjon:
Reisene som endret våre matvaner | Wenche Frølich | ISBN 9788245038071 | Utgitt 2022 | 256 sider | Kr 399,—

Related links

Emner

Kategorier


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Pressekontakt

Ingrid Krøvel-Velle

Ingrid Krøvel-Velle

Markedskonsulent og pressekontakt Juss. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97554811

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge