Gå videre til innhold
I salg nå!
I salg nå!

Pressemelding -

NY UTGAVE: Læremidler og arbeidsformer i den digitale skolen

Boken gir et forskningsbasert grunnlag for hvordan du som lærer kan variere arbeidsformer for bedre læring i det digitale klasserommet. Denne andre utgaven har et nyskrevet kapittel om kunstig intelligens. I tillegg er de øvrige kapitlene betydelig revidert ut fra oppdatert forskning knyttet til den digitale utviklingen i grunnopplæringen.


Basert på fire nye, norske forskningsprosjekter som Gilje enten har ledet eller deltatt i fra 2017 til 2023, peker også boken fremover mot de didaktiske utfordringene og mulighetene lærere har med kunstig intelligens for elevenes læring.


Bokinformasjon
Læremidler og arbeidsformer i den digitale skolen
Øystein Gilje
ISBN 9788245044805
Kr 349,— | 162 sider | Utgitt 2023
Fagbokforlaget

Related links

Emner

Kategorier


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kontakter

Lena Borge

Lena Borge

Markedskonsulent Lærerutdanningen

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge