Gå videre til innhold
To boklanseringer under SKUP

Pressemelding -

To boklanseringer under SKUP

Fredag 1. april, på SKUP-konferansens første dag, lanseres to bøker på konferansehotellet i Tønsberg. Lad opp til den offisielle åpningen av konferansen i bokbadekaret med de ferske bøkene Kokebok fra SKUP-kjøkkenet og Søke sannhet.

Kokebok fra SKUP-kjøkkenet, kl. 15:00 i baren [program]
Med forfatter Espen Sørmo Strømme og Astrid Dalehaug Norheim (SUJO). Samtalen ledes av Svein Tore Bergestuen

Nå kommer boken som tar for seg 30 år med SKUP. Hva ligger bak en vellykket gravesak? Forfatter Espen Sørmo Strømme har studert alle metoderapportene som er levert til SKUP-prisen, og deler her noen av de mest spennende erfaringene og funnene i samtale med Astrid Dalehaug Norheim fra SUJO.
Les mer om boken
| Bla i et utdrag

Søke sannhet, kl 15:30 i baren [program]
Med forfatterne Tarjei Leer-Salvesen og Paul Leer-Salvesen. Samtalen ledes av Per Robstad

Forskere og gravejournalister møter mange av de samme metodiske og etiske utfordringer i arbeidet sitt med å søke ny og sann kunnskap. Søke sannhet er en faglig forankret, erfaringsbasert og optimistisk dialog om hva som forener og skiller disse gruppene, og hva de kan lære av hverandre. Tarjei og Paul Leer-Salvesen er tilstede, det er også redaktør Per Robstad.
Les mer om boken
| Bla i et utdrag

Bøkene selges under og etter samtalene.

Emner


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Pressekontakt

Glenn Jensen Mangerøy

Glenn Jensen Mangerøy

Pressekontakt Markedskonsulent og pressekontakt Samfunnsfag og humanistiske fag. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97556626

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge