Gå videre til innhold
Utlysning av Fagbokforlagets lærebokstipend

Pressemelding -

Utlysning av Fagbokforlagets lærebokstipend

Nå er det mulig å søke Fagbokforlagets lærebokstipend. Stipendet er aktuelt for alle med en god idé til en lærebok for høyere utdanning, kombinert med lysten til å skrive den.

Fagbokforlaget deler ut inntil 250 000 kroner til ett eller flere lærebokprosjekter. Stipendmottakerne vil få god oppfølging fra våre erfarne forlagsredaktører, og den ferdige boka vil bli utgitt på Fagbokforlaget, både på papir og som e-bok.

Søknadsfrist: 1. november 2021

Les mer om stipendet

I vår, forrige gang Fagbokforlaget lyste ut stipendet, ble det søkerrekord og utdelt 9 stipender. Det kan du lese mer om her: https://www.mynewsdesk.com/no/...

Emner


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Pressekontakt

Glenn Jensen Mangerøy

Glenn Jensen Mangerøy

Pressekontakt Markedskonsulent og pressekontakt Samfunnsfag og humanistiske fag. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97556626

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge