Gå videre til innhold
Utlysning av Fagbokforlagets lærebokstipend

Pressemelding -

Utlysning av Fagbokforlagets lærebokstipend

Nå er det mulig å søke Fagbokforlagets lærebokstipend. Stipendet er aktuelt for alle med en god idé til en lærebok for høyere utdanning, kombinert med lysten til å skrive den.

Fagbokforlaget deler ut inntil 5000 000 kroner fra en årlig pott til ett eller flere lærebokprosjekter. Stipendmottakerne vil få god oppfølging fra våre erfarne forlagsredaktører, og den ferdige boka vil bli utgitt på Fagbokforlaget.

Søknadsfrist: 1. november 2023

Les mer om stipendet

Emner


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kontakter

Maria Myrhaug

Maria Myrhaug

Markedskonsulent Økonomi- og administrasjonsfag 99597909

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge