Gå videre til innhold
Forfatter Simen Spurkland møter Marte Spurkland i samtale om lærerprofesjonalitet
Forfatter Simen Spurkland møter Marte Spurkland i samtale om lærerprofesjonalitet

Pressemelding -

Ny bok av Simen Spurkland lanseres onsdag 20. januar

Onsdag 20. januar klokken 18:00 lanseres boken Notatet. Fra flau til profesjonell lærer med et digitalt arrangement. Bli med forfatter Simen Spurkland og journalist og programleder Marte Spurkland i en spennende samtale om frustrasjonene, gledene, betraktningene og valgene en nyutdannet lærer kan kjenne på i lærerhverdagen.

«Jeg har forsøkt å skrive den boka jeg skulle ønske jeg fikk lese da jeg tok lærerutdanningen. Boka gir deg ikke svaret på alt du lurer på, men den kan hjelpe deg å ta de første selvstendige skrittene som profesjonell lærer. Lerretet du nå bleker, er uendelig langt, og det å være profesjonell er en prosess som aldri slutter. Det er overveldende og kan tidvis føles uoverkommelig, men det er lov å være menneske–- også som profesjonell.»

Med utgangspunkt i et notat forfatteren skrev året etter at han var ferdig med lærerskolen, er samtalens formål å gi inspirasjon og tips som kan hjelpe deg å ta de første selvstendige skrittene som profesjonell lærer.

Arrangementet er gratis – påmelding i lenken under. 

Meld meg på!

Simen Spurkland er utdannet lærer fra musikklinja på Høgskolen i Bergen. Siden 2000 har han jobbet som lærer på henholdsvis Ringstabekk og Vøyenenga ungdomsskoler i Bærum, samt et år ved Den norske skolen i Qatar. Nå jobber han på Hennummarka barneskole i Lier.

Marte Spurkland er en norsk journalist, sakprosaforfatter og programleder. Hun har arbeidet som journalist i NRK, Dagens Næringsliv, VG og TV2. Hennes bok Klassen - fortellinger fra et skoleår fra 2017 ble nominert til Brageprisen og ble i 2018 tildelt Bokhandelens sakprosapris til forfattere.

For presseeksemplar av boken, ta kontakt med undertegnede:
Lina Vinje Rasmussen, Fagbokforlaget. Epost: lina.vinje.rasmussen@fagbokforlaget.no. Telefon: 911 87 532

Related links

Emner

Kategorier


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kontakter

Ingrid Krøvel-Velle

Ingrid Krøvel-Velle

Pressekontakt Markedskonsulent og pressekontakt Juss. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97554811
Mona Bruvik

Mona Bruvik

Pressekontakt Markedskonsulent Humaniora og samfunnsfag 99589615
Jens Helleland Ådnanes

Jens Helleland Ådnanes

Pressekontakt Markedskonsulent Sykepleie og psykologi 90745151

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget

Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge