Gå videre til innhold
Forfatter Simen Spurkland møter Marte Spurkland i samtale om lærerprofesjonalitet
Forfatter Simen Spurkland møter Marte Spurkland i samtale om lærerprofesjonalitet

Pressemelding -

Ny bok av Simen Spurkland lanseres onsdag 20. januar

Onsdag 20. januar klokken 18:00 lanseres boken Notatet. Fra flau til profesjonell lærer med et digitalt arrangement. Bli med forfatter Simen Spurkland og journalist og programleder Marte Spurkland i en spennende samtale om frustrasjonene, gledene, betraktningene og valgene en nyutdannet lærer kan kjenne på i lærerhverdagen.

«Jeg har forsøkt å skrive den boka jeg skulle ønske jeg fikk lese da jeg tok lærerutdanningen. Boka gir deg ikke svaret på alt du lurer på, men den kan hjelpe deg å ta de første selvstendige skrittene som profesjonell lærer. Lerretet du nå bleker, er uendelig langt, og det å være profesjonell er en prosess som aldri slutter. Det er overveldende og kan tidvis føles uoverkommelig, men det er lov å være menneske–- også som profesjonell.»

Med utgangspunkt i et notat forfatteren skrev året etter at han var ferdig med lærerskolen, er samtalens formål å gi inspirasjon og tips som kan hjelpe deg å ta de første selvstendige skrittene som profesjonell lærer.

Arrangementet er gratis – påmelding i lenken under. 

Meld meg på!

Simen Spurkland er utdannet lærer fra musikklinja på Høgskolen i Bergen. Siden 2000 har han jobbet som lærer på henholdsvis Ringstabekk og Vøyenenga ungdomsskoler i Bærum, samt et år ved Den norske skolen i Qatar. Nå jobber han på Hennummarka barneskole i Lier.

Marte Spurkland er en norsk journalist, sakprosaforfatter og programleder. Hun har arbeidet som journalist i NRK, Dagens Næringsliv, VG og TV2. Hennes bok Klassen - fortellinger fra et skoleår fra 2017 ble nominert til Brageprisen og ble i 2018 tildelt Bokhandelens sakprosapris til forfattere.

For presseeksemplar av boken, ta kontakt med undertegnede:
Lina Vinje Rasmussen, Fagbokforlaget. Epost: lina.vinje.rasmussen@fagbokforlaget.no. Telefon: 911 87 532

Related links

Emner

Tags


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Pressekontakt

Lina Rasmussen

Lina Rasmussen

Markedskonsulent Pedagogikk og lærerutdanning 91187532

Relatert materiale