Gå videre til innhold
Kunnskap om førstehjelp gir trygghet i lærerrollen.
Kunnskap om førstehjelp gir trygghet i lærerrollen.

Pressemelding -

Ny bok: Førstehjelp i lærerutdanningen

Denne lille boka kan gjøre en stor forskjell. Den skal bidra til at alle som tar lærerutdanning, som jobber i skolen, og som har ansvar for barn i Norge, skal kunne livreddende førstehjelp. Boken er i salg nå!

Tidskritiske situasjoner opptrer oftest utenfor sykehus og krever raske og umiddelbare tiltak for å redde liv og for å redusere fare for varige skader og funksjonstap. Trygghet og kunnskap er derfor helt nødvendig. 

Forfatterne, Marit Røed Halvorsen (sykepleier med mastergrad i klinisk sykepleievitenskap med fordypning i akutt kritisk syke pasienter) og Are Helseth (spesialist i generell kirurgi og medisinsk sjef i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) har skrevet en praktisk og tydelig bok som inneholder en fastlagt handlingsplan for livreddende hjelp. Lærer du og øver på den, kan du redde liv.

Boka inneholder også et kapittel for undervisning av førstehjelp til elever på 1-10 trinn. Det kunnskapsbaserte undervisningsopplegget skal sikre at elever i grunnskolen får trygghet i å utføre enkle, men livreddende tiltak når en person rammes av sykdom eller skade. 

Kontaktinformasjon til bokas forfattere:

Marit Røed Halvorsen: marit.roed.halvorsen@lhl.no
Are Helseth: Are.Helseth@lhl.no

For presseeksemplar eller annet materiell, kontakt undertegnede.

Info:
ISBN: 9788245033069
Utgitt: 2020
Sider: 111

Related links

Emner

Kategorier


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kontakter

Ingrid Krøvel-Velle

Ingrid Krøvel-Velle

Pressekontakt Markedskonsulent og pressekontakt Juss. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97554811
Mona Bruvik

Mona Bruvik

Pressekontakt Markedskonsulent Humaniora og samfunnsfag 99589615
Jens Helleland Ådnanes

Jens Helleland Ådnanes

Pressekontakt Markedskonsulent Sykepleie og psykologi 90745151

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget

Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge