Gå videre til innhold
I salg nå!
I salg nå!

Pressemelding -

NY UTGAVE: Utviklingstrappa i langrenn - en guide til unge, lovende skiløpere

I Norge har vi mange unge langrennsløpere som drømmer om en gang å stå på toppen av pallen. Selv om de aller færreste når dette målet, er det viktig at flest mulig får ut sitt potensial.

Utviklingstrappa i langrenn er en guide til unge, lovende skiløpere som ønsker å ta ut sitt idrettslige potensial. Her beskrives en hensiktsmessig, langsiktig utvikling av utøvere fra de er barn til de når toppidrettsnivå.

Boka bygger på en kombinasjon av forskning og beste praksis, og er også en veileder til trenere og foreldre, samt studenter som ønsker å forstå hvordan langsiktig utøver-utvikling bør foregå. I denne nye og gjennomreviderte utgaven er innholdet omstrukturert og oppdatert, slik at kunnskapen nå presenteres innenfor ulike fagområder. Boka inneholder gode maler og økt-forslag som vil være anvendelige for trenere på ulike nivåer.

Tredje utgaven er en revidert og videreutviklet versjon av 2017-utgaven, og er et resultat av godt samarbeid mellom Norges Skiforbund og sentrale trenere/ fag-personer i norsk idrett. I tillegg til papirversjonen kommer også boken i digital versjon.

Bokinformasjon
Utviklingstrappa i langrenn, 3. utgave
Redaktører: Øyvind Sandbakk, Pål Rise, Per Elias Kalfoss, Thomas Losnegard og Brit Baldishol
Pris: 449-
ISBN: 9788245045840
Utgitt: 2024
I salg nå!

Fagbokforlaget

Related links

Emner

Kategorier


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kontakter

Lena Borge

Lena Borge

Markedskonsulent Lærerutdanningen

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge