Gå videre til innhold
Nina Nakling og Bård Brænde inviterer alle til å bli en "Superkollega".
Nina Nakling og Bård Brænde inviterer alle til å bli en "Superkollega".

Pressemelding -

Superkollega – nøkkelen til å få det supert på jobb, sammen med andre!

I sin nye bok inviterer Nina Nakling og Bård Brænde alle til å bli en «Superkollega». Gjennom enkle, morsomme og lett gjenkjennelige prinsipper viser forfatterne hvordan du kan løfte måten du samarbeider til et helt nytt nivå og få det supert sammen med menneskene rundt deg! Boken lanseres på Helt sentralt i Oslo på torsdag 16. januar klokken 17.30.

Forskjellen på å være en super kollega og det å bli Superkollega ligger i kraften av å gjøre dem rundt deg enda bedre.

–Vi ønsker å vise, lære og engasjere deg i et fantastisk arbeidsverktøy – improvisasjon. Et verktøy som vil hjelpe deg med å gjøre jobben du nå har, enda bedre. Rett og slett styrke arbeidsmiljøet og være med på å skape verdens beste arbeidsplass, sier forfatterne.

Improvisasjon er et glimrende verktøy for å få til god samhandling. Det er kjernen i gode organisasjonskulturer og gjør en stor forskjell i endrings- og utviklingsprosesser. Gjennom syv enkle prinsipper gir Nakling og Brænde verktøyet en superkollega tar i bruk for å skape verdens beste arbeidsplass.

Nina Nakling er pedagogen med en brennende tro på at de beste arbeidsplassene skapes sammen. Erfaring fra mange år med pedagogisk arbeid, kombinert med bred kompetanse og interesse for organisasjonsutvikling, har gitt Nina et helt spesielt utgangspunkt for å jobbe med utvikling, endringsvilje, arbeidskultur og arbeidsmiljø.

Bård Brænde har den noe uvanlige kombinasjonen av å være siviløkonom og ekspert på improvisasjon og teatersport. I over 20 år har Bård vært lidenskapelig opptatt av å bruke improvisasjonens grunnregler – det å gjøre hverandre gode – som hovedingrediens i strategiprosesser, innovasjon, formidling og involvering.

LANSERING:

Tid: Torsdag 16. januar 2020, 17.30

Sted: Helt sentralt, Strandgata 19, Oslo

Les mer om lanseringen her.

Kontaktinformasjon forfatter og presseeksemplar:

Nina Naklin nina@naklingentusiasme.no  99 49 31 19

Bård Brænde  baard@curious.no  918 45 918

For presseeksemplar eller annet materiell, kontakt undertegnede. 

Related links

Emner

Kategorier


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kontakter

Ingrid Krøvel-Velle

Ingrid Krøvel-Velle

Pressekontakt Markedskonsulent og pressekontakt Juss. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97554811
Mona Bruvik

Mona Bruvik

Pressekontakt Markedskonsulent Humaniora og samfunnsfag 99589615
Jens Helleland Ådnanes

Jens Helleland Ådnanes

Pressekontakt Markedskonsulent Sykepleie og psykologi 90745151

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget

Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge