Gå videre til innhold
Bli med på webinar om Mobbeloven, med forfatter Erling Roland og Læringsmiljøsenterets Grete Vaaland.
Bli med på webinar om Mobbeloven, med forfatter Erling Roland og Læringsmiljøsenterets Grete Vaaland.

Pressemelding -

Webinar med Erling Roland om Mobbeloven

Fagbokforlaget og Læringsmiljøsenteret har gleden av å invitere til webinar om boken Mobbeloven, med forfatter Erling Roland i samtale med Læringsmiljøsenterets Grete Vaaland.

I 2017 vedtok Stortinget den såkalte «mobbeloven». Mobbeloven er ikke egentlig en lov – det er en endring av kapittel 9A i opplæringsloven. Denne endringen innebærer svært viktige bestemmelser om elevenes skolemiljø.

I mars 2020 kom Mobbeloven. Opplæringslovens kapittel 9A og god praksis i salg. Boka er forfattet av Erling Roland, en av Norges fremste eksperter på mobbing i skolen. Den tar for seg forarbeidet til lovendringene i Opplæringsloven, og endringenes intensjoner. Svakheter påpekes også og peker fram mot revisjonen av kapittel 9A.

Velkommen til en interessant samtale om et tema som engasjerer lærere, skoleeiere, skoleledere, politikere – og andre som jobber i eller med skolesektoren.

Dato: 17.11.2020
Tid: 10:00-10:30

Påmelding via lenken: https://attendee.gotowebinar.com/register/7700146421835349262

Related links

Emner

Kategorier


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Kontakter

Ingrid Krøvel-Velle

Ingrid Krøvel-Velle

Pressekontakt Markedskonsulent og pressekontakt Juss. Pressekontakt for alle akademiske utgivelser 97554811
Mona Bruvik

Mona Bruvik

Pressekontakt Markedskonsulent Humaniora og samfunnsfag 99589615
Jens Helleland Ådnanes

Jens Helleland Ådnanes

Pressekontakt Markedskonsulent Sykepleie og psykologi 90745151

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge