Følg Fagbokforlaget

Webinar med Erling Roland om Mobbeloven

Pressemelding   •   nov 16, 2020 11:11 CET

Bli med på webinar om Mobbeloven, med forfatter Erling Roland og Læringsmiljøsenterets Grete Vaaland.

Fagbokforlaget og Læringsmiljøsenteret har gleden av å invitere til webinar om boken Mobbeloven, med forfatter Erling Roland i samtale med Læringsmiljøsenterets Grete Vaaland.

I 2017 vedtok Stortinget den såkalte «mobbeloven». Mobbeloven er ikke egentlig en lov – det er en endring av kapittel 9A i opplæringsloven. Denne endringen innebærer svært viktige bestemmelser om elevenes skolemiljø.

I mars 2020 kom Mobbeloven. Opplæringslovens kapittel 9A og god praksis i salg. Boka er forfattet av Erling Roland, en av Norges fremste eksperter på mobbing i skolen. Den tar for seg forarbeidet til lovendringene i Opplæringsloven, og endringenes intensjoner. Svakheter påpekes også og peker fram mot revisjonen av kapittel 9A.

Velkommen til en interessant samtale om et tema som engasjerer lærere, skoleeiere, skoleledere, politikere – og andre som jobber i eller med skolesektoren.

Dato: 17.11.2020
Tid: 10:00-10:30

Påmelding via lenken: https://attendee.gotowebinar.com/register/7700146421835349262

Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no