Gå videre til innhold

Emner: Offentlig sektor

Den første boken om Forsvarets operasjoner på Balkan 1992-2005 lanseres 12. desember

Den første boken om Forsvarets operasjoner på Balkan 1992-2005 lanseres 12. desember

Mellom 1992 og 2005 gjorde mer enn 12 000 norske menn og kvinner tjeneste i internasjonale militæroperasjoner på Balkan. De skulle skape fred og få slutt på den etniske rensningen i «Europas urolige hjørne». Krig i Europa er den første samlede fremstillingen av Forsvarets innsats på Balkan, og 12. desember er det lanseringsseminar i Fanehallen på Akershus festning.
Forsvarets engasjement på Bal

Boken «Veiledning i profesjonell praksis — til fagfolk som jobber med barn, ungdom og familier»

Den viktige veiledningen av fagfolk som jobber med barn, ungdom og familier i krise

God veiledning er viktig for å redusere belastningen på fagfolk som jobber med med barn, ungdom og familier i utfordrende livssituasjoner. Den nye boka: «Veiledning i profesjonell praksis» henvender seg til menneskene som jobber i disse tjenestene, og forfatterne mener at med god veiledning, vil flere tåle belastningen jobben medfører og dermed vil tjenestene kunne beholde dyktige arbeidstakere.

Vis mer

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget

Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge