Gå videre til innhold

Emner: Media, kommunikasjon

Rekordhøyt antall stipendmottakere: Fagbokforlagets lærebokstipend tildeles hele ti lærebokprosjekter

Rekordhøyt antall stipendmottakere: Fagbokforlagets lærebokstipend tildeles hele ti lærebokprosjekter

Fagbokforlagets lærebokstipend deles ut til ti nye lærebokprosjekter for høyere utdanning. Aldri tidligere har flere søkt, og det har heller aldri tidligere blitt utdelt flere stipender på en enkelt utlysningsrunde som denne høsten. – Jeg er fristet til å si at det jo er morgendagens studenter som er de egentlige vinnerne her, uttaler forlegger Arno Vigmostad.

Nina Nakling og Bård Brænde inviterer alle til å bli en "Superkollega".

Superkollega – nøkkelen til å få det supert på jobb, sammen med andre!

I sin nye bok inviterer Nina Nakling og Bård Brænde alle til å bli en «Superkollega». Gjennom enkle og morsomme prinsipper viser forfatterne hvordan du kan løfte måten du samarbeider til et helt nytt nivå og få det supert sammen med menneskene rundt deg! Superkollega er lettlest, med spennende eksempler og øvelser - en bok i organisasjonsutvikling som er skrevet for alle, ikke bare lederne.

Fagbokforlaget

Vi bryr oss om fag og utdanning, og ønsker å gi ut fagbøker og læremidler som dagens elever, studenter, forskere og ulike yrkesgrupper har behov for. Våre forfattere skriver bøker som dekker hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige og praktikermarked. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

Fagbokforlaget

Kanalveien 51
5068 Bergen
Norge